Usluge

Ponuda apartmana u Beogradu

Ponuda apartmana u Beogradu

Kada su u pitanju apartmani Beograd svojim posetiocima može da ponudi zaista raznovrsnost što se tiče kvadrature, opremljenosti, lokacije… za sve one koji u njega dolaze bez obzira da li su u pitanju poslovni razlozi ili su u pitanju mlađi ljudi kojima se Beograd našao na karti kao jedna od destinacija ili se pak radi o porodičnim ljudima kojima je bitna opremljenost u smislu kuhinje zbog dece. U svakom slučaju apartmani su evidentno ekonomska olakšica u odnosu na hotelski smeštaj.

Lokacijski, svaki deo grada ima ponudu, od strogog centra do prigradskih naselja. Gledajući na cene moguće je naći jeftin smeštaj ali ne jeftin samo u smislu koštanja već jeftin u smislu odnosa cena-kvalitet.

Za jeftin smeštaj beogradski apartmani sigurno imaju, pa slobodno možemo reći među svetskim ponudama, jednu od top pozicija, jer kvalitet koji se nudi je u kategoriji luksuznog a po vrlo prihvatljivim cenama za svačiji dzep bez obzira iz kog dela sveta su posetioci. Uglavnom ima ponuda za svačiji budžet jer se tržište pažljivo prati, pa shodno tome se i pristupa i pravi ponuda.

Karakteristično za sve apartmane osim pristupačne cene je prijatna atmosfera, udoban enterijer, visok nivo usluge.

izdavanje-apartmana

Svi vlasnici apartmana osim što nastupaju sa pozicija ponuđača usluga su prvenstveno stanovnici Beograda koji su poznati po svojoj gostoprimljivosti i dobrodošlici putnicima kroz Beograd. Usluge koje mogu da pruže nisu hotelske jer često znaju da budu i bolje i uslužnije. Cilj i moto svih Beograđana se vidi u paraoli “Dobro došli u naš grad, ovo je i Vaša kuća!”

U današnje vreme, vreme interneta, pregledom raznovrsnih ponuda, tačno ćete videti šta vam odgovara, da napravite selekciju, on-line rezervišete i tačno znate šta dobijate za svoj novac, strukturno, prostorno, dizajnerski, koji stepen udobnosti, privatnost.

Apartmani u Beogradu su zaista raznoliki po strukturi, od onih garsonjerskih, preko jednosobnih i dvosobnih do onih koji su namenjeni za grupni smeštaj gostiju.

Cene se formiraju na dnevnom nivou u odnosu na broj gostiju ali i u odnosu koliko dana ostajete. Popust može da iznosi čak do 30%.

Opremljenost apartmana je uglavnom svuda ista – kompletna.

Svaki sadrži neophodno za boravak: posteljinu, peškire, KTV, WiFi internet, podesivu klimu i dr. Svi su uglavnom ili novi ili kompletno renovirani, čisti i opremljeni kvalitetnim nameštajem, spremni za udobnost kako bi se svaki gost osećao “kao kod kuće”. Sve češća je i ponuda apartmana sa parkingom.

Poneki vlasnici apartmana osim prenoćišta, mogu ponuditi doručak ili čak sva tri obroka a od nedavno u ponudi nekih apartmana su i renta a car usluge.

Pri ulasku u rezervisani prostor, možete dobiti informacije koliko su boravišne takse, gde ih možete platiti, “kratak kurs – gde izaći” – svojevrsan vodič kroz naš grad, načinima plaćanja, kursu eura, informacije kako se plaća parking, kako funkcioniše gradski prevoz, gde možete kupiti kartu za njega, koja mesta morate obići ako želite da osetite duh Beograda.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *