Lepota i zdravlje

Kako se odlučiti za idealnu veličinu grudi?

Kako se odlučiti za idealnu veličinu grudi?

Estetski zahvat koji svakako izaziva najviše pažnje i koja se najviše traži jeste povećanje grudi. To je nešto što bi veliki broj žena hteo da koriguje na sebi. Možda nije potrebno povećanje grudi, ali jeste, na primer, podizanje grudi. Svejedno. Grudi su deo tela koje žene najviše žele da koriguju pomoću dela hirurgije koji se zove estetska hirurgija, pored povećanja usana. Sve to je omogućeno napretkom tehnologije, metoda i tehnika koji omogućavaju korekciju ovog dela tela. Povećanje grudi u većini slučajeva nema samo estetsku dimenziju, već i postizanje boljeg i većeg samopouzdanja i psihičkog zadovoljstva. Većina žena koji se odlučuju za ovaj zahvat imaju normalna očekivanja i želje, ali postoje i ekstremni zahtevi koji svakako nisu preporučljivi.

povecanje-grudi

Problem sa prevelikim implantima nisu samo estetske prirode, već utiču i na pojavu velikog bola u leđima i na krivljenje kičme. Poželjno je da se povećanje grudi vrši implantima koji su optimalne veličine, i koji, što je još bitnije, trebaju da omoguće prirodan izgled grudi, kao i da se pacijentkinja oseća dobro sa korigovanim grudima. Određivanje optimalne veličine implanta se vrši kroz merenje nekoliko različitih dimenzija, nakon čega možete doneti odluku koji bi vam najviše odgovarao. Na primer, ukoliko povećanje grudi utiče na kupovinu brushaltera koji je veći za broj do dva, pacijentkinje su izuzetno zadovoljne. Ono što je standard u Srbiji jeste implant veličine do 450 ccm.

velicina-grudi

Ukoliko je povećanje grudi umereno, ne morate da brinete o troškovima promene garderobe, jer njih uglavnom neće biti, sem zamene brushaltera, naravno. Ukoliko se odlučite na ovaj zahvat, period oporavka traje do 10 dana, nakon čega se u potpunosti možete vratiti svakodnevnom životu. Ovaj zahvat nije rezervisan isključivo za velike filmske ili muzičke zvezde. Primetan je drastičan porast „običnih“ žena koje se odlučuju na ovaj zahvat. Ukoliko su i postojali tabui oko ove tematike, danas ih svakako više nema, te je povećanje grudi postalo normalna svakodnevnica u modernom vremenu. Zato, ukoliko imate želju da povećate grudi, istražite i pronađite dobrog estetskog hirurga i popravite svoj život.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *