Usluge

Iznajmljivanje automobila na aerodromu Beograd

Iznajmljivanje automobila na aerodromu Beograd

Aerodrom Nikola Tesla, odnosno aerodrom Beograd je aerodrom koji konstantno opslužuje sve više i više putnika. Iz godine u godinu je primetan porast putnika koji dolaze u Beograd, a samim tim se povećava potreba i za rentiranjem vozila. Samim tim, rent a car Aerodrom Beograd postaje sve traženiji pojam na internetu.

rent-a-car-aerodrom-beograd

Mnoge ljude interesuju razne informacije u vezi ove tematike, a između ostalog jedna od najbitnijih jeste da li je moguće preuzimanje vozila iz rent a car agencija direktno na aerodromu, ili na nekoj drugoj lokaciji. Imajući u vidu da je klijentima ovo izuzetno bitna stavka, mnoge rent a car agencije su klijentima omogućile da vozila preuzimaju direktno na aerodromu, i to bez ikakvih dodatnih troškova. Za ljude koji avionom dolaze u Beograd i ujedno su rentirali vozilo u nekoj rent a car agenciji, definisana je određena procedura, pomoću koje im se olakšava snalaženje na aerodromu i brži i efikasniji dolazak do rentiranog automobila. Većina rent a car agencija svoje klijente dočekuje na samom aerodromu, prilikom izlaska sa carine, prilikom čega radnik koji dočekuje klijenta sa sobom nosi tablu sa imenom klijenta ili nazivom rent a car agencije. Nakon što klijent potpiše ugovor o rentiranju vozila, radnik ga vodi do vozila koje je parkirano na parkingu kod aerodroma, nakon čega ga klijent preuzima. Ukoliko se, ipak, desi da klijent mora da otkaže rezervaciju vozila, potrebno je da o tome blagovremeno obavesti rent a car agenciju, i da se, eventualno, sa rent a car agencijom dogovori oko nove rezervacije.

aerodrom-beograd

Ukoliko je rezervacija uspešno sprovedena i vozilo je rentirano klijentu, u većini slučajeva on ga koristi sve dok nema povratni let. Stoga, obaveza klijenta je da rentirano vozilo vrati na aerodrom 2 sata pred sam let, što je inače vreme u kojem se putnicima preporučuje da budu prisutni na aerodromu. Naravno, sve zavisi od fleksibilnosti same rent a car agencije, te je moguće dogovoriti i neke druge uslove vraćanja vozila. Na primer, moguće je dogovoriti sa rent a car agencijom povraćaj vozila radniku agencije koji će klijenta čekati na parkingu aerodroma.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *